Storelvtun

Storelvtun

136 nye boenheter skal bygges på Storelvtun!

For første gang skal det bygges leilighetsblokker på Kvaløya, i tillegg til rekkehus. Det gjør vi for atalle skal få muligheten til å bo i rolige og idylliske omgivelser.Det første salgstrinnet på Storelvtun består av totalt 18 leiligheter som varierer fra ca. 45 til ca. 95 m2 BRA, og 22 rekkehus på 130m2.

18 moderne leiligheter

Leilighetene vil være selveierleiligheter og er tilpasset mennesker i alle livets faser; enten du vil etablere deg for første gang eller om du vil flytte fra eneboligen for å slippe vedlikehold og snømåking.

Smarte romløsninger, store vindusflater og lyse farger gir et klassisk og tidløst uttrykk.
Priser fra 2.690.000,- til 6.890.000,- + omkostninger

22 arealeffektive rekkehus

Prosjektets arkitektur er sosialt utformet, hvor boligene henvender seg til det bilfrie og barnevennlige gårdsrommet, hvor barn kan leke trygt i gode omgivelser. Rekkehusene fordeler seg over tre etasjer, og er tilrettelagt for en aktiv livsstil, og mennesker i alle aldre. Samtlige boliger leveres med egen carport.

Smarte romløsninger, store vindusflater og lyse farger gir et klassisk og tidløst uttrykk.
Priser fra 5.710.000,- til 6.170.000,-

Storelvtun ligger 11 kilometer fra Tromsø sentrum med bil. Hyppige bussavganger gjør det enkelt og praktisk å komme seg til og fra jobb eller skole. I nærmiljøet har du i realiteten alt du trenger;skoler, barnehager, dagligvarebutikk, og postkontor.

Aktivitetstilbudet er blant byens beste; idrettsanlegg, fotballbane, skistadion og rulleskiløype ligger bare et steinkast unna.
Nærmeste nabo er Rødtind og Finnlandsfjellet. Storelvtunet vil være stengt for gjennomkjøring, slik at alle kan leke og ferdes trygt uten hensyn til biler i høy fart.

Ta kontakt for en gjennomgang av prosjektet med våre salgsansvarlige:
Stine Nøtnes Pedersen –  stine@totaleiendom.no
Vibeke Pedersen –  vibeke@totaleiendom.no

Relaterte poster

Velkomme til våre ny websider!

Velkommen til Totaleiendoms egen blogg! Her vil vi presentere nyheter, prosjekter og andre ting...

Les mer