OM OSS

En levende bedrift

Totaleiendom ble etablert i 2012 og er en eiendomsutvikler i Tromsø. Selskapet er en del av konsernet William Eiendom AS som per 1. mars 2021 består av 16 dedikerte ansatte. Det forventes at teamet blir ytterligere forsterket i tiden fremover.

Vi har ca. 1250 boliger under utvikling – herav ca. 350 boliger i samarbeid med andre aktører. Vi eier også ca. 30.000 kvm med næringsareal og har ytterligere ca. 75.000 kvm næringsareal under utvikling. Alle lokalisert i Tromsø.

Flere av våre eiendommer er såkalte utviklingseiendommer hvor vi enten planlegger utvikling av næring, boliger eller en kombinasjon av begge.

Vårt største prosjekt er utvikling og utbygging av bydelen Vervet. Slagordet til dette prosjektet er “For en levende bydel” og med ca. 20.000 kvm næring og 440 boliger under utvikling – så vil dette være med på å skape liv og bevegelse i sentrum. En ny arena – for alle.

Vi bygger ofte nye moderne boliger, men vi tror også på å ta vare på historien som ligger i arkitekturen på mange gamle hus. Vi gjør vårt beste for å ivareta kvalitetene og bringe dem tilbake til fordums prakt og funksjon.

Her kan du se en oversikt over våre ansatte eller sende oss en melding om det er noe vi kan hjelpe deg med.