VELKOMMEN TIL TOTALEIENDOM

For en levende by

Å låse seg ifnn i et nytt hjem er for de fleste av oss en stor begivenhet fylt med spenning og forventning. Det betyr så mye mer enn bare en ny adresse og et nytt nabolag. I ditt nye hjem skal du føle trygghet og skape din historie, alene eller sammen med andre.

Alle våre boliger er enten nyoppførte eller totalrenoverte. Du kan være trygg på at de er bygget med stolthet, god kvalitet og med den beste kompetansen. Vi er selv delaktig i hele prosessen fra tegnebrettet til ferdigstillelsen og har derfor inngående kjennskap til boligen som kan bli ditt nye hjem.

Livet er i stadig endring, og det er boligbehovet til den enkelte også. Uansett hvilket behov du har, har vi et alternativ å tilby deg. Hos oss finner du alt fra ettroms studioleiligheter og hybler til større leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Kanskje flytter du for første gang, flytter fra et annet sted eller fra en stor enebolig til leilighet?

Å kjøpe en ny bolig er uansett en stor avgjørelse. Dette vet vi. Våre boligselgere har svært lang erfaring med utvikling og salg av boliger. Dette vil gagne deg som kjøper og du kan være trygg på at vi er der for deg hele veien – fra tanke til handling, og gjennom hele kjøpsprosessen.

Våre boligselgere har fulgt utallige kjøpere i jakten på drømmeboligen og vi er klare for å gjøre det samme for deg!

Ved siden av å være en stor boligutvikler, er Totaleiendom også en stor aktør på utvikling, salg og utleie av næringseiendom. Vår portefølje omfatter alle typer næringseiendom som kontor, handel, hotell, logistikk med mer. Vi vil gjøre alt vi kan for å skreddersy til et hvert behov, enten dere vil kjøpe eller leie næringslokaler. Som utleier forvalter vi også våre eiendommer selv, slik at vi holder en tett dialog med våre leietakere.

Du er velkommen til å ringe oss eller sende oss en melding for å avtale et møte.